Zakelijke Computer

Altijd een passende werkplek.

dBo-Systems biedt een breed scala aan zakelijke laptops en desktops aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van professionele gebruikers te voldoen. Deze laptops zijn vaak uitgerust met krachtige processors, veel werkgeheugen en ruime opslagcapaciteit om aan de behoeften van zware zakelijke toepassingen te voldoen.

Geen verrassingen.

dBo-Systems biedt ook professioneel ondersteuning voor haar zakelijke laptops en desktops, waaronder technische ondersteuning, garantieopties en reparatieservices. Dit maakt zakelijke laptops en desktops een aantrekkelijke keuze voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare laptops voor hun zakelijke behoeften.

c08154742

Alleen kwaliteit producten.

Zakelijke laptops en desktops zijn voorzien van duurzame materialen wat ze geschikt maakt voor intensief gebruik en transport. Ze zijn ook vaak voorzien van lange batterijlevensduur en verwisselbare batterijen, wat handig is voor gebruikers die vaak onderweg zijn.

Beveiliging staat voorop.

Zakelijke laptops en desktops zijn ook voorzien van diverse beveiligingsfuncties om de gegevens op het apparaat te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door middel van encryptie, multifactor authenticatie en beveiligingsupdates.

Wij bieden zakelijke totaaloplossingen.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in en onze techneuten nemen binnen één dag contact op.

Haal- en brengservice is alleen mogelijk in De Meern, Leidsche Rijn, Vleuten en Harmelen.
Houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn
Niet gevonden wat u zocht?
Reparaties

Benieuwd naar onze reparatie mogelijkheden?

Onderhoud

Uw apparaat weer top vorm!

Thuis service

Wij komen ook bij u op locatie!

Hulp op afstand

Wij lossen ook problemen op met Hulp of afstand.

Adres:

Oranjelaan 20,
3454 BT De Meern

E-mail:

info@dbo-systems.nl

Telefoon:

030 666 6940

Openingstijden:

Ma-Vr: 8:30 - 17:30