Data recovery

In 95% van de gevallen uw data terug.

dBo-Systems biedt professionele datarecovery aan via haar partner Stellar data recovery. Stellar is een van de meest ervaren en succesvolle datarecovery bedrijven en heeft een slagingspercentage van 95%. Dit betekent dat in bijna alle gevallen de verloren gegevens succesvol kunnen worden hersteld.

Stellar® – Nr.1 in Nederland én Nr.1 Wereldwijd

Stellar® behandelt in de eigen laboratoria meer dan 35.000 data recovery opdrachten per jaar. Daarnaast gebruiken meer dan 2 miljoen IT-professionals over de hele wereld de data recovery technologie van Stellar®. Stellar® heeft ongeëvenaarde technische kennis van het terughalen van data en is daarmee wereldwijd én in Nederland de onbetwiste Nr.1 op het gebied van Data Recovery Technologie. Uw datadrager is bij Stellar® in zeer goede handen.

Volledige data garantie

Wij bieden No Cure No Pay op data recovery. Dit betekent dat u alleen betaalt als wij uw gegevens succesvol hebben hersteld. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten en kunt u er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs betaalt voor onze diensten.

Uw data drager aanmelden?

Adres:

Oranjelaan 20,
3454 BT De Meern

E-mail:

info@dbo-systems.nl

Telefoon:

030 666 6940

Openingstijden:

Ma-Vr: 8:30 - 17:30